Η ιστοσελίδα είναι αρχειοθετημένη και δεν ανανεώνεται το περιεχόμενό της.

Παρακαλώ επισκευτείτε τη νέα διεύθυνση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. στο www.ktyp.gr

λογότυπο ΟΣΚεταιρική ευθύνηγραμμή εξυπηρέτησης ΟΣΚ βοηθητική εικόνασλόγκαν

Ευχαριστήρια Επιστολή από την "Μονάδα Απεξάρτησης Τοξικομανών, 18 ΆΝΩ"

Πατήστε εδώ


Η εκπομπή "Με Αγάπη" του ANT1 προβάλλει το πιλοτικό μας πρόγραμμα "Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο" μετά την ολοκλήρωση των αιθουσών στο Ειδικό Γυμνάσιο -Λύκειο Ιλίου

Δείτε την προβολή της εκπομπής του ΑΝΤ1, ΜΕ ΑΓΑΠΗ


Έργο δημοσιότητας στο πλαίσιο του ΕΠΠΕΡΑΑ | εκπαιδευτική θεατρική παράσταση «Με τα Μάτια της Γης»

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2012 επέλεξε ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων για την έναρξη της δράσης επικοινωνίας μέσω της εκπαιδευτικής θεατρικής παράστασης με τίτλο «Με τα Μάτια της Γης», η οποία συγχρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη [ΕΠΠΕΡΑΑ] του ΕΣΠΑ 2007-2013. Το έργο αφορά στην κατασκευή δύο νέων βιοκλιματικών νηπιαγωγείων [7ο και 9ο Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου].

Διοργάνωση Διεθνούς συνεδρίου για τα έργα ΣΔΙΤ στον τομέα της εκπαίδευσης απο την ΟΣΚ ΑΕ και τον ΟΟΣΑ

 

Το συνέδριο "Better Value for Schools: Making Public-Private Partnerships Work for Educational Infrastructure" πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 30-31 Μαϊου 2011, με την συμμετοχή πλέον των 100 συνέδρων απο 13 χώρες και πραγματεύτηκε βασικά σημεία για τα αποτελεσματικά ΣΔΙΤ, αξιοποιώντας την εμπειρία απο διαφορετικές χώρες, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και άλλα θεσμικά όργανα και φορείς.


Πιλοτικό πρόγραμμα "Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο" απο την ΟΣΚ ΑΕ και την ΕΡΤ ΑΕ

Το τέταρτο τρίμηνο 2012 σχεδιάστηκε το πιλοτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και της ΟΣΚ ΑΕ με την ονομασία "Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο".


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στο πλαίσιο βελτίωσης της λειτουργίας και της προσφοράς του Οργανισμού προς το κοινωνικό σύνολο, συστάθηκε πενταμελής ομάδα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


Τα πλαστικά καπάκια γίνονται αναπηρικά αμαξίδια


H ΟΣΚ ΑΕ στηρίζει την ΕΣΤΙΑ και τρέχει στο δικό της Μαραθώνιο

Στις 3 Δεκεμβρίου 2012 η ΟΣΚ ΑΕ έτρεξε "συμβολικά" μαζί με τα παιδιά της «ΕΣΤΙΑΣ» στο Ζάππειο Μέγαρο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Φώτος

 


Κλασικός Μαραθώνιος

Στις 11 Νοεμβρίου 2012, 11μελής ομάδα της ΟΣΚ ΑΕ συμμετείχε στον αγώνα 5 χλμ. που διεξήχθη στο πλαίσιο του ιστορικού 32ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Όλοι οι συμμετέχοντες τερμάτισαν.

Φώτος


Καθαρισμός αυλείου χώρου σχολείου

Στις 3 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του αύλειου χώρου στο 6ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου και διαμόρφωση ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου σε φυτώριο και χώρο δημιουργικής απασχόλησης, με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων και καθηγητών.ΚΕΔΕΟ Συμπράξεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο βοηθητική εικόνα
Στοιχεία επικοινωνίας
χάρτης ιστοτόπου πολιτική προστασίας δεδομένων
βοηθητική εικόνα
βοηθητική εικόνα