Η ιστοσελίδα είναι αρχειοθετημένη και δεν ανανεώνεται το περιεχόμενό της.

Παρακαλώ επισκευτείτε τη νέα διεύθυνση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. στο www.ktyp.gr

λογότυπο ΟΣΚεταιρική ευθύνηγραμμή εξυπηρέτησης ΟΣΚ βοηθητική εικόνασλόγκαν

Ένας χρόνος “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ”: Παγκόσμια διάκριση, υλοποιημένα έργα και προγραμματισμός σε εξέλιξη

Ηρακλής Δρούλιας: "Εγκαινιάζουμε αποφασιστικά μια νέα εποχή στον τομέα των υποδομών".

διαβάστε περισσότερα


Παγκόσμια βράβευση για έργα της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ»

Μία σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασαν δύο έργα ΣΔΙΤ που υλοποιεί η εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ στον τομέα της κατασκευής σχολικών κτιρίων.

διαβάστε περισσότερα


Εποικοδομητικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη με θεσμικούς φορείς. Στράτος Σιμόπουλος: "Όταν οι φορείς συνεργάζονται, βρίσκονται και οι λύσεις"

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου και τη συμμετοχή του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ Ηρακλή Δρούλια καθώς και στελεχών της εταιρείας, έγιναν χθές στη Θεσσαλονίκη συναντήσεις με θεσμικούς φορείς της πόλης.

διαβάστε περισσότερα


"Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα - Έργα πνοής για την κοινωνία"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, με θέμα "Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα - Έργα πνοής για την κοινωνία" στο κέντρο της Αθήνας.

διαβάστε περισσότερα


2.700 μαθητές σε νέα σχολικά κτίρια της "Κτιριακές Υποδομές ΑΕ" τη νέα σχολική χρονιά

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2.700 περίπου μαθητές θα βρεθούν σε νεα σχολικά κτίρια, ενώ άλλοι 300 μαθητές θα χρησιμοποιήσουν τα αναβαθμισμένα τους κτίρια, μετά από την ολοκλήρωση 17 έργων της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.".

διαβάστε περισσότερα


Υπεγράφησαν έξι νέες συμβάσεις για ανέγερση σχολικών κτιρίων

Στην υπογραφή μιας σειράς συμβάσεων έργου για την ανέγερση ή την αναβάθμιση σχολικών κτιρίων προχώρησε η ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ηρακλή Δρούλια, συνολικού προϋπολογισμού 3.846.628,12 € σε Αθήνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Καλλιθέα και Καρδίτσα.

διαβάστε περισσότερα


Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο τομογράφο PET – CT στο Θεαγένειο Νοσοκομείο.

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου για την προμήθεια και εγκατάσταση νέου τομογράφου PET - CT στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Θεαγένειο", προχώρησαν σήμερα η εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ και η ανάδοχος εταιρεία GE HEALTHCARE, εκπροσωπούμενες ατίστοιχα από τον Πρόεδρο & Διευθύντοντα Σύμβουλο, κ. Ηρακλή Δρούλια και από τον κ. Κωνσταντίνο Δεληγιάννη.

Πρόκειται για το έργο "Προμήθεια - Εγκατάσταση Συστήματος Ποζιτρονικής - Αξονικής Τομογραφίας, PET - CT και διαμόρφωση χώρου υποδοχής του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Θεαγένειο". Το έργο έχει προϋπολογισμό 3.415.000,00 € και θα συγχρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Μακεδονία - Θράκη 2007-2013").

διαβάστε περισσότερα


Υπεγράφη η σύμβαση για τη νέα πτέρυγα του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου για την υλοποίηση της νέας πτέρυγας χειρουργείων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν σήμερα η εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Ηρακλή Δρούλια και η ανάδοχος εταιρεία INSO SpA, εκπροσωπούμενη από το Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Νικόλαο Λεκατσά, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, κ. Στράτου Σιμόπουλου, του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ, κ. Αντρέα Αθανασόπουλου, του Διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θρασύβουλου Βεντούρη, του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κ. Παναγιώτη Παντελιάδη και του Αναπληρωτή Διοικητή, κ. Δημήτρη Τσαλικάκη.


Στη γραμμή εκκίνησης για τη νέα πτέρυγα του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Στις 06.08.2014 η υπογραφή της σύμβασης έργου από την εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ και την INSO SpA

Αθήνα, 4 Αυγούστου 2014 – Την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 θα υπογραφεί η σύμβαση του έργου για την υλοποίηση της νέας πτέρυγας χειρουργείων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ και της αναδόχου εταιρείας INSO SpA. Το έργο έχει προϋπολογισμό 26.005.380,00€ και θα συγχρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία - Θράκη 2007 - 2013»).

Για περισσότερα διαβάστε εδώ.


Υπογραφή δύο έργων ΣΔΙΤ για σχολικές μονάδες από την εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ

Τον Απρίλιο και Μάϊο 2014 υπεγράφησαν οι συμβάσεις με τους ιδιωτικούς φορείς σύμπραξης για τα δύο έργα ΣΔΙΤ, που αφορούν στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση 14 και 10 σχολικών μονάδων αντίστοιχα στην Περιφέρεια Αττικής με ΣΔΙΤ.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ.

Ενημερωτικό Έντυπο.

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις σχολείων: (χαμηλή ανάλυση - pdf) - (εικόνες σε υψηλή ανάλυση - zip)
ΚΕΔΕΟ Συμπράξεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο βοηθητική εικόνα
Στοιχεία επικοινωνίας
χάρτης ιστοτόπου πολιτική προστασίας δεδομένων
βοηθητική εικόνα
βοηθητική εικόνα