Η ιστοσελίδα είναι αρχειοθετημένη και δεν ανανεώνεται το περιεχόμενό της.

Παρακαλώ επισκευτείτε τη νέα διεύθυνση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. στο www.ktyp.gr

λογότυπο ΟΣΚεταιρική ευθύνηγραμμή εξυπηρέτησης ΟΣΚ βοηθητική εικόνασλόγκαν

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού , με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για το έργο "Τακτικός καθαρισμός των γραφείων της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. καθώς και των αποθηκών αυτής για χρονικό διάστημα είκοσι τεσσάρων (24) μηνών"

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διακήρυξη


Πρόσκληση σε γενική συνέλευση του μετόχου

Με την υπ' αριθ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ΘΕΜΑ 2ο/05.06.2014 απόφαση του Δ.Σ. της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. και σύμφωνα με το άρθρο 20 του ισχύοντος καταστατικού της εταιρείας καλείται ο μέτοχος της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της έδρας της, στην Αθήνα, οδός Φαβιέρου 30, την 18η Ιουνίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης. Προβολή της Πρόσκλησης


Διοικητική παράδοση του έργου "Προσθήκη 12/θέσιου Λυκείου Ολυμπιακού Χωριού - Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις"

Περιγραφή έργου: Το έργο αφορά τις οικοδομικές εργασίες και τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις για την ανέγερση των κτιρίων που θα στεγάσουν το διδακτήριο και τη διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.

Το διδακτήριο αποτελείτε απο υπόγειο συνολικής επιφάνειας 700,00m2, ισόγειο συνολικής επιφάνειας 992,00m2, Α΄όροφος συνολικής επιφάνειας 829,00m2, Β΄ όροφος συνολικής επιφάνειας 636,00m2, Α.Π.Χ γυμναστηρίου 249,00m2. O αύλειος χώρος είναι επιφάνειας 4.200,00m2.

Διεύθυνση έργου: Δήμος Αχαρνών, Ολυμπιακό Χωριό, ΟΤ 3Β

Προϋπολογισμός  έργου: 4.135.000,00€

Ημερομηνία υπογραφής σύμβασης: 04/04/2011

Ημερομηνία έναρξης εργασιών: 05/04/2011

Ποσό σύμβασης: 2.466.150,00€

Φάση έργου: Περαίωση εργασιών

Ημερομηνία συμβατικής περαίωσης: 21/06/2013

Ανάδοχος έργου: ΑΝΑΡΚΟΝ Α.Ε.

Διοικητική παραλαβή για χρήση: 06/06/2013

Φωτογραφία του εκπαιδευτηρίου


Πρόσκληση σε γενική συνέλευση του μετόχου

Με την 59 απόφαση της 540ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΟΣΚ Α.Ε. και σύμφωνα με το άρθρο 20 του ισχύοντος καταστατικού της εταιρείας καλείται ο μέτοχος της ΟΣΚ Α.Ε. σε Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της έδρας του,  στην Αθήνα, οδός Φαβιέρου 30, την  25η Ιουνίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 12μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης. προβολή της πρόσκλησης


Διοικητική παράδοση του έργου "προσθήκη Νηπιαγωγείου στο Δ.Σ. Πρινέ, Δήμου Νικηφόρου Φωκά στο Νομό Ρεθύμνου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την προσθήκη Νηπιαγωγείου στο Δημοτικό σχολείο Πρινέ, Δήμου Νικηφόρου Φωκά στο Νομό Ρεθύμνου.

Η διοικητική παράδοση του έργου έγινε την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 κατά την οποία παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Κατασκευών του ΟΣΚ κ. Ηρακλής Ζώταλης, ο Τμηματάρχης επίβλεψης συμβατικών έργων Επικράτειας κ. Δημήτρης Φιλιππάκος και η επιβλέπουσα μηχανικός κα Ευαγγελία Κάβουρα.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή ισογείου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου με τη μέθοσο της προκατασκευής με ανεξάρτητο αύλειο χώρο στο γήπεδο του Δημοτικού σχολείου Πρινέ και αποτελείτε από 2 αίθουσες διδασκαλίας με πολυδύναμο χώρο, τραπεζαρία, κουζίνα, γραφείο, αποθήκη, wc, λεβητοστάσιο, με εμβαδόν δόμησης 291,63m2.

Η σύμβαση υπεγράφη στις 22 Δεκεμβρίου 2009 και το ποσό της σύμβασης ανήλθε στα 727090,00 €. 


Διοικητική παράδοση του 2/θεσιου Νηπιαγωγείου στο Δημοτικό σχολείο Άρματος Νομού Βοιωτίας & του Νηπιαγωγείου Μαλεσίνας Νομού Φθιώτιδας με την μέθοδο της προκατασκευής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο 2/θεσιο Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο Άρματος του Δήμου Τανάγρας στο Νομό Βοιωτίας, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου με εμβαδόν δόμησης 213.86μ2. Η διοικητική παράδοση του έργου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Κατασκευών του ΟΣΚ κ. Ηρακλής Ζώταλης, οι επιβλέποντες μηχανικοί κος Γιώργος Γιαννόπουλος, κα Ελένη Φάρκωνα και εκπρόσωπος του αναδόχου. Το Νηπιαγωγείο περιλαμβάνει: 3 αίθουσες διδασκαλίας, πολυδύναμο χώρο εισόδου, γραφείο νηπιαγωγών, αποθήκη, κουζίνα, τραπεζαρία, λεβητοστάσιο & χώρους υγιεινής.

Επίσης, το 1ο Νηπιαγωγείο Μαλεσίνας στο Νομό Φθιώτιδας επί της οδού Κωνσταντίνου Μπίκα και Δημοτικής οδού, με εμβαδόν δόμησης 342.54μ2 και εμβαδόν οικοπέδου 2.489.42μ2. Περιλαμβάνει: 2 αίθουσες διδασκαλίας, χώρο εισόδου, γραφείο νηπιαγωγών, αποθήκη, κουζίνα, τραπεζαρία, λεβητοστάσιο & χώρους Υγιεινής.

Υπογραφή σύμβασης: 12.07.2010

Ποσό σύμβασης: 1.017.504,10€

Φάση έργου: περαίωση του έργου 28.04.2013

Ανάδοχος έργου: ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ  

 


Αντικατάσταση στοιχείων αμιάντου στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ευκαρπίας

Με πρωτόκολλο διοικητικής παράδοσης στις 26/02/2013 ολοκληρώθηκε η παράδοση για χρήση του ως άνω έργου.

Κατά την διοικητική παράδοση παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κατασκευών του ΟΣΚ κ. Ηρακλής Ζώταλης, ο επιβλέπων Αρχιτέκτων Μηχανικός κ. Χρήστος Σέττας, ο Διευθυντής του σχολείου και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής.

Το έργο περιλάμβανε την αντικατάσταση αμιάντου στο σχολικό κτίριο από τα "πάνελ" των όψεων, αλλαγή κουφωμάτων, επιστέγαση δώματος με θερμομονωτικό υλικό, υγρομόνωση κλπ.

Σχετική ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Παύλου Μελά (04/01/2013)

 


Διοικητική παράδοση 4ου Λυκείου Αιγάλεω

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του 4ου Λυκείου Αιγάλεω και κατά τη διαδικασία διοικητικής παράδοσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΚ κ. Ηρακλής Δρούλιας, ο Αντιδήμαρχος κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ο Λυκειάρχης κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο Διευθυντής Κατασκευών του ΟΣΚ κ. Ηρακλής Ζώταλης, ο ανάδοχος του έργου κ. Κοκκίνης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Για τη δημοσίευση πατήστε εδώ


Διοικητική παράδοση Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 κλιμάκιο του ΟΣΚ βρέθηκε στην Καλαμάτα προκειμένου να γίνει η διοικητική παράδοση νέου διδακτηρίου, του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας. Το ποσό σύμβασης του έργου ανήλθε στα 5.695.340,00€ και χρηματοδοτήθηκε απο το Ταμείο Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του προγράμματος Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ).  

Για τη δημοσίευση πατήστε εδώ


Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για το έργο "Παροχή υπηρεσιών καθαριότητας των κτιρίων και αποθηκών της ΟΣΚ ΑΕ καθώς και καθαρισμού των υαλοπινάκων των κτιρίων και των αποθηκών"

Διαβάστε περισσότερα εδώΚΕΔΕΟ Συμπράξεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο βοηθητική εικόνα
Στοιχεία επικοινωνίας
χάρτης ιστοτόπου πολιτική προστασίας δεδομένων
βοηθητική εικόνα
βοηθητική εικόνα