Η ιστοσελίδα είναι αρχειοθετημένη και δεν ανανεώνεται το περιεχόμενό της.

Παρακαλώ επισκευτείτε τη νέα διεύθυνση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. στο www.ktyp.gr

λογότυπο ΟΣΚεταιρική ευθύνηγραμμή εξυπηρέτησης ΟΣΚ βοηθητική εικόνασλόγκαν

Βιογραφικό του μέλους του ΔΣ Κατερίνας Τσουκαλά

Βιογραφικό του μέλους του Δ.Σ. του ΟΣΚ κας Κατερίνα Τσουκαλά

tsoukala photoΗ Κατερίνα Τσουκαλά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Εργάζεται από το 1988 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και διδάσκει στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Από το 2002 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος Νεάπολης. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Οικονομικών, Εντεταλμένη Σύμβουλος της Αντιδημαρχίας Ποιότητας Ζωής και σχέσεων με τον Πολίτη ,Πρόεδρος του Δ.Σ. του 4ου Παιδικού Σταθμού και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νεάπολης

Είναι Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Νεάπολης και επί σειρά ετών υπεύθυνη του Παιδικού Προγράμματος των εκδηλώσεων της «Βαλκανικής Πλατείας».

Από τον Ιανουάριο του 2009 είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού έχοντας ως αρχή το Ανοιχτό , Δημοκρατικό και Σύγχρονο Σχολείο που πρέπει να έχει όλες τις υποδομές για τη σωστή λειτουργία του.

Συμμετέχει ενεργά στο γονεϊκό κίνημα, ως αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Νεάπολης κατά την περίοδο 2005 -2009 και ως μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Θεσσαλονίκης από το 2005 έως σήμερα.

Είναι μητέρα ενός κοριτσιού 13 ετών , της Δανάης Αθανασίας.

 

ΚΕΔΕΟ Συμπράξεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο βοηθητική εικόνα
Στοιχεία επικοινωνίας
χάρτης ιστοτόπου πολιτική προστασίας δεδομένων
βοηθητική εικόνα
βοηθητική εικόνα